Specialinredning & Montage

0709 709 323    info@sventoft.se

Specialinredning & Montage

Projekt:

Lysekils kommunhus

Specialinredd huvudentré

Sventoft bistod, som samarbetspartner i Sibabs projekt i Lysekil kommun, med montage av en specialinredd huvudentré till kommunhuset. Projektet krävde ett särskilt lösningsfokus eftersom entrén skulle anpassas, ge tillgång och vara välkomnande för alla. 

Uppdraget testade vår anpassningsförmåga, effektivitet och att arbeta inom en förutbestämd tidsram. Lokalen var av det trängre slaget med speciella utvikningar vilket verkligen utmanade vår problemlösningsförmåga. Vi var tvungna att på plats ta snabba beslut som dessutom skulle vara hållbara för framtiden och fungera för den breda målgruppen. När saker inte funkar enligt plan är det viktigt att se lösningar istället för problem – ett arbetssätt som vi hela tiden jobbar efter att uppfylla. I huvudentrén till kommunhuset beslutade vi att bygga in receptionsdisken i en stor tak-pelare, en lösning som inte fanns med från början utan framkom på plats.  

»Sventoft är ett lösningsorienterat företag, vilket gjorde att vi kände oss trygga i att anlita dem för montage. De utförde ett professionellt arbete och löste det som behövde lösas direkt på plats, utan vidare problem«

Elina Salmi

Projektledare Sibab

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta ansvarig projektledare,

David Sventoft på david@sventoft.se
eller 0709 709 323.

Fler bilder från projektet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

david_sventoft

David Sventoft, Projektledare. david@sventoft.se 
0709 709 323.