Specialinredning & Montage

0709 709 323    info@sventoft.se

Specialinredning & Montage

Effektiv montering
av din special­inredning

Vi gör din vision verklig

Som samarbetspartner i ditt projekt kan vi bistå med montering av den specialinredning som vi levererar. Vi utför montage efter den plan som är överenskommen. Du kan också anlita oss som entreprenör för montage i ett pågående projekt. Oavsett, tar vi alltid fram en tidsplan som matchar den pågående processen i verksamheten och ser till att den håller, samt slutbesiktigar när inredningen är på plats. 

Processtegen

01

Planering
Vi tar gemensamt fram eller utvecklar en befintlig idé och utgår ifrån den för att arbeta fram ett koncept och ett ritningsunderlag.

02

Produktutveckling
Specialinredningen tillverkas, i enlighet med planeringen. Din vision blir till en färdig produkt där hantverksskicklighet säkerställer hög kvalité. 

03

Leverans
Specialinredningen levereras och monteras på plats efter ritningsunderlaget. Slutprodukten besiktigas. 

Specialinredning

Inget koncept är det andra likt. Därför arbetar vi med specialinredning som formas helt efter dina behov och idéer. 

Våra projekt

Inget är för stort. Inget är för litet. Oavsett om du är ute efter en helhetslösning där vi bistår med allt, från projektering till montage, eller om du vill ha en entreprenör för en specifik del av ett projekt. Olika verksamheter. Olika projekt. Olika lösningar. Sventoft är alltid en nytänkande och pålitlig partner.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

david_sventoft

David Sventoft, Projektledare. david@sventoft.se 
0709 709 323.