Specialinredning & Montage

0709 709 323    info@sventoft.se

Specialinredning & Montage

Olika verksamheter. Olika projekt. Olika lösningar. Sventoft är alltid en nytänkande och pålitlig partner.

Vi erbjuder platsbyggd specialinredning som formas helt efter dina visioner och idéer. Som familjens fjärde generations möbelsnickare kompromissar vi varken med kvalité eller material. Sventoft som partner erbjuder inte bara ett traditionellt finsnickeri, utan en fullständig katalog med möjliga materialval så som sten, glas, metall, keramik, stål och Corian bland många andra material vi har tillgång till genom våra samarbetspartners. Möjligheterna för dig som kund är oändliga vid utformandet av din verksamhet – för oss och vår hantverksskicklighet är ingen uppgift för svår att ta sig an.

Utmana oss med dina egna idéer, koncept och problem. Vi tar oss gärna an allt från avancerad butiks- och restauranginredning till specialinredning för kontor och byggnation. Med oss som partner får du effektiva lösningar som förverkligar din vision. Vi är en ung generation som är hungriga på jobb och som vill växa på marknaden. Våra främsta styrkor är att kombinera tidseffektivisering med hög kvalité: Vi kompromissar inte, fokus är både inredningsdesign och funktion för din verksamhet.

Inredning är en sak, montage en annan.

Sventoft gör båda. Vi kan vara drivande och stötta med projektering men också anlitas som entreprenör i en redan pågående process. Vi utför montage på ett effektivt sätt som inte sinkar verksamheten i övrigt och genomför besiktning när inredningen är på plats.

Vi är din knytpunkt för idéer, material och koncept.

Med Sventoft som partner får du alltid hantverksskicklighet, öga för detaljer och innovativa lösningar för montage och specialbyggen på plats. Oavsett om du är arkitekt, byggföretagare, restaurangägare eller driver hotell.

David Sventoft grundade Sventoft 2019 efter att ha arbetat med möbelsnickeri på flera andra företag. Med Sventoft vill han utnyttja sina gedigna kunskaper i finsnickeri och specialinredning genom att agera partner i dina olika projekt. Sventofts styrkor är att kombinera högsta kvalité med en effektiv tidsplan som alltid håller. Som familjens fjärde generations möbelsnickare har David andats inredning sedan han kunde gå, och med Sventoft som företag är tanken att bli en viktig aktör på marknaden och en pålitlig partner i dina framtida projekt. Hans motto och löfte är kraftfullt: ‘’Bra duger helt enkelt inte, vi vill vara bäst!’’ 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

david_sventoft

David Sventoft, Projektledare. david@sventoft.se 
0709 709 323.