Specialinredning & Montage

0709 709 323    info@sventoft.se

Specialinredning & Montage

Projekt:

Södra Älvsborgs Sjukhus

Platsbyggd specialinredning

Psykiatrin

Sventoft arbetade som samarbetspartner i en stor entreprenad på totalt sju huskroppar på sex våningar vardera. Vårt montageuppdrag omfattade 87 patientrum med specialinredning som skulle platsbyggas med millimeterprecision. Eftersom projektet gällde psykiatri-avdelningen ställdes extra högre krav på montaget för att förhindra att patienter boende på avdelningen skulle kunna fördärva och göra åverkan på möblemanget.  

Uppdraget testade tålamod och precision samt krävde stort fokus på både kvalité och säkerhet. Det framgångsrika projektet var också en frukt av ett väl etablerat samarbete mellan oss och tre andra aktörer med hänsyn till storleken på projektet. Arbetet för vår del sträckte sig över ungefär ett års tid.

Huvudentrén

Tack vare gott resultat på psykiatrin fick vi fortsatt förtroende och i uppgift att utföra montage av specialinredning även i huvudentrén på sjukhuset. Vi tog ansvar för montaget i den offentliga miljön samt reception, cafeteria och dryckesautomat. 

Att delta i ett sådant stort projekt sätter verkligen samarbete och anpassningsförmåga på prov. I samspel med tre andra aktörer krävs det att man är lyhörd och förhåller sig till den pågående verksamheten. Sventoft säkerställer alltid att den framtagna tidsplanen hålls samtidigt som vi inte tummar på kvalitet och effektivitet. 

»Sventoft är pålitliga och problemlösande som partner. De tar ansvar för sitt uppdrag och löser saker på bästa möjliga sätt.«

Joakim Zabel

VD Noas Sweden

Vill du veta mer om projektet?

Kontakta ansvarig projektledare,

David Sventoft på david@sventoft.se
eller 0709 709 323.

Fler bilder från projektet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

david_sventoft

David Sventoft, Projektledare. david@sventoft.se 
0709 709 323.